Beautiful girl clothing designer, the owner of the shop, she is the owner of a female fashion clothi

Despre

Noi

brand ready-to-wear

Ultimatedsgn

Ultimatedsgn este un brand ready-to-wear lansat în 2002 în  Iași .Compania include un Atelier de creație vestimentară  pentru femei și un Showroom de prezentare.

Ultimatedsgn

Atelier

Este locul unde iau viață colecțiile capsulă iconice în ediție  limitată, unde poți opta pentru servicii made-to-measure  după modelele din colecțiile proprii ,ajustări și comenzi personalizate .

Ultimatedsgn

Showroom

Situat în  inima orașului Iași, este locul unde puteți găsi toate produsele disponibile on-line plus cele vândute exclusiv în magazinul fizic ,este locul unde se reunesc produsele din colecția proprie cu cele ale altor producători în domeniul vestimentar femei și bărbați,  la care se adaugă  o bogată  colecție  de marochinărie și accesorii.

Este locul unde poți proba și  atinge toate produsele noastre,unde vei primi cele mai bune sfaturi  de stil și te poți bucura  de promoții  exclusive .

Cu o experiență  de peste  20 de ani pe piața  de retail și în producție, la care se adaugă  pasiunea fondatorilor pentru frumos și  deschiderea pentru nou ,  Ultimatedsgn se diferențiază prin propunerile sale vestimentare îndrăznețe,  mereu în  tendințe, pline de un”altceva”( așa cum  pun clienții)  care ne dă „parfum”  , „culoare” și ne face să fim diferiți.

Melanjul articulat între  îmbrăcăminte , marochinărie și accesorii, calitatea superioară  a materialelor, grija cu care  ne alegem fiecare piesă a colecțiilor și dinamica  reîmprospătării lor, fac din  showroom-ul Ultimatedsgn unul  dintre cele mai apreciate locuri de shopping din Iași